Sivut

torstai 10. toukokuuta 2012

Lomailua ja suklaan syöntiä

Huomasinkin äsken, että me oltiin saatu haaste. Vastaan siihen huomenna, tänään kerron vähän muita kuulumisia.

Minä kävin siis viime viikonloppuna Ruotsissa risteilyllä. Freddy pääsi viettämään viikonloppua Rassen seurassa. Freddy oli kuulemma käyttäytynyt hyvin, mikä kieltämättä oli hieman yllättävää :D Ei tullut elinikäistä porttikieltoa, vaan päinvastoin toivotettiin tervetulleeksi uudestaan!

Kaikki oli mennyt hyvin (lukuunottamatta sitä, että Freddyllä oli ensimmäisenä päivänä maha sekaisin..), Freddy oli syönyt ja nukkunut hyvin ja pojat olivat tulleet hyvin toimeen keskenään. Kun hain Freddyn kotiin niin huomasin, että on tullut jonkin verran riehuttua; Freddy nukkui aika makeasti. Sainkin kuulla, että Freddy ja Rasse olivat leikkineet paljon takapihalla.

Maanantaina veli soitti kesken koulupäivän, että oli löytänyt Freddyn takkahuoneesta syömästä tuliaiseksi ostettua suklaalevyä. Puolikas levy sillä oli ollut ja sitä se oli ehtinyt pikkasen järsiä. Levy oli kuitenkin taitettu siististi keskeltä poikki, joten veli epäili, ettei se ollut syönyt enempää, vaan joku muu oli syönyt siitä levystä puolet. Varmistin siis vaan veljeltä, ettei se ollut mitään tummaa suklaata ja koska ei ollut, niin totesin ettei mitään hätää.

Kotona tarkistin mikä levy se oli, jonka Freddy oli saanut hampaisiinsa ja olin ihan varma, että se oli ollut vielä aamulla avaamaton. Paperi oli revitty ihan kokonaan eikä toista puolikasta löytynyt mistään. Levy oli kyllä siististi taitettu keskeltä, mutta nuo suklaalevythän menee aika herkästi poikki muutenkin, joten se on saattanut mennä itsestään poikki. Epäilen siis aika vahvasti, että Freddy on syönyt sen puolikkaan, koska kukaan ei tunnustanut avanneensa suklaalevyä eikä sitä toista puolikasta koskaan löytynyt. Freddy vaikutti ihan normaalilta (siis normaalilta Freddyltä, en tiedä kuinka "normaalia" sen käytös noin yleensä on :D), mutta soitin varmuuden vuoksi eläinlääkärille josta sanottiin, ettei sellaisen annoksen pitäisi Freddyn kokoiselle koiralle olla vaarallinen, vatsa voi mennä sekaisin, mutta muuten ei pitäisi tulla mitään. Illan seurailin tilannetta, mutta ei Freddylle mitään tullut, eikä vatsakaan mennyt sekaisin.

Varmaa tietoa suklaalevyn kohtalosta ei varmaan koskaan saada, mutta pääasia ettei Freddylle käynyt mitään. Sitä en myöskään tiedä, miten se oli sen suklaalevyn saanut, mutta se on tullut koirien kanssa todettua, että ne pystyvät mitä ihmeellisimpiin suorituksiin kun ne tosissaan jotain haluavat.


Yllä oleva kuva on otettu viime kesän lopulla, niin kuin turkista huomaa. Freddyllä lähtee tänäkin kesänä turkki kokonaan, kattellaan vähän että missä vaiheessa. Äiti oli vähän sitä mieltä, että Freddy kannattaisi viedä trimmattavaksi ihan jollekin trimmaajalle, niin siitä tulisi vähän nätimpi tällä kertaa. Trimmaustaitojani ei ilmeisesti ihan arvosteta...

Lauantaina on koiratanssin SM-kiat Tampereella! Hirveesti tekis mieli lähteä katsomaan, mutta rahatilanne on tällä hetkellä sen verran heikko, ettei ole oikein varaa kustantaa junalippuja Tampereelle ja takaisin. Harmittaa. Mutta me jatketaan omia treenailujamme. Pitäisi saada tehtyä uusi ohjelma, Veikkolan kisoissa ei haluta esittää samaa ohjelmaa kahtena peräkkäisenä päivänä. Mulla on valittuna kiva musiikki ja siihen koreografiaakin jo suunniteltuna, se tosin on hieman monimutkainen niin täytyy nyt vähän miettiä että onko se ollenkaan toteuttamiskelpoinen.

Hups, tuli romaani. Yritän taas päivitellä vähän useammin ja vähän lyhyemmin niin joku ehkä jaksaa jopa lukea :)

4 kommenttia:

 1. Vielä, kun sulla on jonkun toisen linkittämä tunnustus tekemättä, niin tässä olis vielä tämmönen :')

  http://taavisheltti.blogspot.com/2012/05/hyvan-mielen-haaste.html

  VastaaPoista
 2. http://www.nettastage.vuodatus.net/blog/3220959/the-versatile-blogger-award/ saitte tunnustuksen :D

  VastaaPoista
 3. Tajusin että Hippu ja Freddy on samasta kennelistä :)

  VastaaPoista
 4. Oho, niinpäs onkin! Piti heti käydä kyyläilemässä, että onko ne jotain sukua toisilleen ;) Mutta ainakaan minun tutkimusten perusteella pojat eivät kuitenkaan mitään sukua keskenään.

  VastaaPoista