Sivut

torstai 5. huhtikuuta 2012

Koiratanssikisoja

Koneeni on ollut rikki tässä jonkin aikaa, mutta nyt minulla on vihdoin uusi läppäri, jee! Tällä on niiiin kiva kirjottaa :D

Syksylle on luvassa ihanan paljon koiratanssikisoja, päästään mekin kisaamaan virallisiin! Aika jännää. Heinäkuun jälkeen minulla on (toivottavasti) ajokortti, niin ei tule ongelmia kyydityksen suhteen.

4.8.2012 Janakkala
8.9.2012 Veikkola, Kirkkonummi
9.9.2012 Veikkola, Kirkkonummi
20.10.2012 Joensuu
10.11.2012 Jyväskylä
8.12.2012 Helsinki, messari!

Me tullaan debytoimaan virallisissa kisoissa Janakkalassa. Sitten kisataan Veikkolassa molempina päivinä, Joensuu taitaa kyllä olla meille vähän turhan kaukana. Jyväskyläänkin ajaa sen kolme tuntia, niin sitäkin täytyy nyt vähän miettiä. Jos saan jonkun matkaseuraksi niin mikäs siinä. Messariin meidän on kyllä pakko päästä! Varmaan kymmenenä peräkkäisenä vuotena olen ollut siellä kattelemassa ja ihmettelemässä, tuntuu aika hurjalta että vihdoin pääsisin sinne oman koirani kanssa.

Mutta jee, kivasti tuo lisää motivaatiota harrastamiseen kun pääsee kisaamaankin! Ja tosi kiva että noita kisoja aletaan järjestää aina vaan enemmän.

Vanha kuva viime kesältä, Freddy pääsi katsomaan siskon yleisurheilukisoja ja oli vähän tylsää.

5 kommenttia:

 1. Hyvä Freddy :)) Joskus olis kyllä kiva nähdä teiän tanssia, videolta tai viimeistään tuolla messarissa ;) Joutuuko muuten Freddy pitämään tossua jalassa koko ajan? Mulla meni jo kolmen viikon jälkeen hermot siihen Tepon kengän laittamiseen ja pois ottamiseen :D

  VastaaPoista
 2. Ai tuletteko Joensuun koiratanssikilpailuun? :) Pitää joka tapauksessa raahautua sinne katsomaan, kun kerran on koiratanssikisa tulossa

  VastaaPoista
 3. Ella, joutuu joo pitämään tossua koko ajan. Tai no sisällähän sillä on pelkkä side, ja sitten ulkona sitten tuo tossu. Kesällä ei tosin aina laiteta tossua kun päästetään Freddy tohon omalle pihalle, koska se tossu hiostaa ja meidän omalla pihalla on kuitenkin pehmeetä nurmikkoa, niin se kova tossu ei ole välttämätön. Uskon, että sulla meni aika nopeesti hermot siihen :D Meillä se tossun laittaminen on kuitenkin jo niin rutiinia, että se menee aina siinä samalla kun laittaa pannan ja hihnan.

  Aniline, kovasti tekis mieli tulla, mutta Joensuu on niin kaukana, että ei kyllä välttämättä lähdetä. Meiltä kun ajaa Joensuuhun sen 5 tuntia. Mutta kattellaan :)

  VastaaPoista
 4. Vi anmäler oss som frivilligt resesällskap! :D

  VastaaPoista
 5. http://sylirotta.blogspot.com/2012/05/versatile-blogger-award.html
  Sait tunnustuksen! :)

  VastaaPoista