Sivut

tiistai 29. toukokuuta 2012

Vieraileva tähti

Freddy sai eilen kaverin kylään, nyt oli Rassen vuoro tulla meille hoitoon kun omistaja lähti Kreikkaan. Perjantaihin asti saadaan nauttia Rassen seurasta. Äsken käytiin pitkällä lenkillä ja yritin moneen otteeseen saada poitsuista yhteiskuvan, mikä ei tosiaankaan ollut helppoa enkä sitten sellasta hyvää kuvaa saanutkaan.
"Hyh, mä en ton kaljurotan kanssa poseeraa!"
Freddy on edelleenkin aika mustasukkainen, kuten aikaisemminkin kun Rasse on täällä ollut. Ei kuitenkaan läheskään yhtä pahasti, kuin aikaisemmin. Rasse saa ihan rauhassa liikkua meillä sisällä ja saa jopa maistella Freddyn luita, tosin vain Freddyn valvovan silmän alla ja Freddy päättää, milloin riittää ja käy sitten hakemassa luun Rasselta pois. Yöllä saivat olla molemmat ihan vapaasti, en teljennyt niitä eri huoneisiin vaan luotin siihen, etteivät tapa toisiaan ja herään siihen, jos jotain ärinää tulee. Ei ollut mitään ongelmia ja molemmat nukkuivat ihan rauhassa. Aamulla tosin sain aika vauhdikkaan herätyksen...

Ulkona nämä ovatkin sitten ihan parhaat kaverit ja risut ja männynkävyt saavat kyllä kyytiä kun nämä kaksi pääsevät vauhtiin. Sisälläkin on tullut painittua jonkin verran ja meno on ajoittain kiihtynyt aika kovaksi.

Rasse ei myöskään ole ihan tajunnut, miksi kaikelle talon ohi menevälle pitää haukkua. Se juoksee Freddyn perässä aina ikkunalle eikä sitten ollenkaan tajua, että miksi tässä nyt pitää haukkua. "Ton tyhmän pyörän takiako meijän piti tänne asti juosta? Mitä sä nyt siinä haukut? Oo hiljaa ja tehdään jotain kivaa mieluummin! Käyks paini?"

3 kommenttia:

  1. Sulle olis haaste (taas) ;D
    http://taavisheltti.blogspot.com/2012/05/11-vastausta.html

    VastaaPoista
  2. Haastettiin teidät taas, vissiin aiemminkin ollaan haastettu?

    http://nettastage.vuodatus.net/blog/3246804/haastetut/

    VastaaPoista