Sivut

sunnuntai 20. toukokuuta 2012

Lenkkeilyä shelttiseurassa ja muuta mukavaa

Taas olisi ihan hirveesti asiaa. Meillä ei ole taas netti toiminu viikkoon (miten musta tuntuu että aina kaikki postaukset alkavat jollain "kone on ollut rikki" tms. selityksellä..) joten on jäänyt hirvee määrä juttua päivittämättä. Kuten nuo tunnustukset. Mutta hoidan ne huomenna. Oikeesti.

Viime sunnuntaina me käytiin lenkkeilemässä shelttiseurassa. Vihdoinkin pääsin näkemään ihan livenä valloittavan Teppo-vauvan. Mukana olivat myös shelttipojat Hippu ja Domi. Kävikin sitten ilmi, että Hippu on samalta kasvattajalta, kuin Freddy. Sukulaisia eivät pojat kuitenkaan ole. Tosi hauskaa oli, ja Freddykin suostui lopulta juoksemaan muitten kanssa, vaikka enimmäkseen keskittyikin nuorison komentamiseen ja namien varasteluun. Kuvia en tältä reissulta saanut ollenkaan, kun kamera ei suostunut lukemaan muistikorttia. Tarkempi tarkastelu osoitti, että muistikortista on pieni pala irti, joten se lienee mennyttä kamaa. Samasta syystä tästä päivityksestä puuttuu tuoreet kuvat.

Tänään me ollaan treenailtu vähän koiratanssia. Elokuun alussa oleviin Janakkalan kisoihin mennään samalla ohjelmalla, jolla kisattiin mölleissä silloin aikasemmin. En usko, että ainakaan Janakkalan kisoihin lähden vaikeuttamaan tai muuttamaan ohjelmaa ollenkaan, vaan pidetään koreografia täysin samana, mutta yritetään suorittaa se laadukkaammin. Tämän päivän treenit näyttivät varsin lupaavilta, vauhtia ja varmuutta on tullut liikkeisiin reippaasti lisää ja ohjelma on paljon sujuvampi eikä tekeminen enää näytä niin vaikealta. Sitten kun saisi siirrettyä sen saman innon ja vauhdin sinne kisatilanteeseen niin olis bueno.

Syyskuun Veikkolan kisoihin olin aikonut tehdä toisen ohjelman, koska kisat ovat sekä lauantaina että sunnuntaina, niin halusin esittää eri päivinä eri ohjelmat. Nyt näyttäisi kuitenkin siltä, että päästään kisaamaan ainoastaan sunnuntaina. En siis todennäköisesti tee toista ohjelmaa ollenkaan, vaan vedetään Veikkolankin kisat vielä samalla ohjelmalla. Joensuun kisoihin tuskin lähdetään, mutta Jyväskylä ei kuulosta hassummalta, joten sitä täytyy vielä miettiä. Jos Jyväskylään lähdetään marraskuussa, niin saatetaan lähteä uudella ohjelmalla, en ole vielä varma. Messariin haluaisin kuitenkin jo saada uuden ohjelman tehtyä. Musiiki olisi jo valmiina ja vähän ideaa koreografiastakin, mutta se on sen verran vaikea, että meidän täytyy vähän treenailla lisää ennen kuin päästään toteuttamaan sitä. Mutta kattellaan että millä ohjelmalla me sitten päädytään kisaamaan.

Youtubesta löytyi tosi ihana video, tässä todella nähdään koiratanssia ja koira silminnähden nauttii tekemisestä. Itse pidän erittäin paljon noista tanssillisista ohjelmista silloin, kun ne on tehty tuolla tavalla hyvin ja sujuvat "kuin tanssi". Itse koen kuitenkin, että tuollainen tanssillinen ohjelma saattaa olla paljon vaikeampi toteuttaa kuin sellainen, jossa on esim. jokin tarina. Tämä minun suunnitteilla oleva ohjelmani on juurikin enemmän tuollainen tanssillinen ja siksi se tuntuukin minusta niin vaativalta. Tarkoitus olisi joku päivä saada kuvattua vähän meidän treenejä, niin saisi laitettua tuon meidän nykyisen koreografian näytille tänne blogiin. Voitte sitten kaikki kauhistella meidän touhujamme ;) Möllikisojen ohjelma on kyllä videolla, mutta kun tuo meidän videokameramme on niin kivikautinen ettei siltä saa siirrettyä videota koneelle kuin ainoastaan hyvin monen mutkan kautta. Niin jos saisin kuvattua jollain toisella kameralla niin saisi sen sitten blogiinkin laitettua.

Viime kesänä katselin myös koiratanssileirejä ja ajattelin, että sitten ensi kesänä osallistuisin. Tänä kesänä olisin sitten todella halunnut mennä, mutta Tahtitassujen leiri menee juuri harmillisesti luisteluleirini päälle enkä ihan raaskisi lähteä Ruotsiin, vaikka siitä jo viime kesänä haaveilinkin. Noihin luisteluleireihin menee niin tuhottomasti rahaa, ettei sitten olisi oikein varaa lähteä enää Ruotsiin leireilemään. Tänne houkuttaisi kyllä ihan hirveesti lähteä ja tilaakin olisi vielä... Mutta ensi kesänä, jos en enää luistele, niin lähden ihan varmasti Ruotsiin koiratanssileirille!

Niin ja mulla on taas ihan kauhea pentukuume. Teppo ei tietystikään yhtään parantanut asiaa. Mutta ei, minä en ota toista koiraa, ennen kuin olen lopettanut luistelun. Mutta kun hauvavauvat on niin söpöjä! Päädyin vahingossa selaamaan Freddyn vauvakuvia ja tällasia löytyi:


Freddy saa muuten torstaina kesäturkin. Äiti oli varannut Remediumista trimmausajan. Eivät minun trimmaukseni kelvanneet äidille. "No mutta kun aattelin, että jos sen tänä kesänä veisi trimmattavaks, niin siitä tulis tällä kertaa nätti."

Ihanaa kun nyt alkaa olla lämmintä ja valosaa tosi myöhään. Sieltä se kesä tulee!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti