Sivut

torstai 27. tammikuuta 2011

Tanssahtelua

Luistelujeni takia emme sunnuntaina päässeet koiratansskurssimme ekalle treenikerralle. Minä sain sähköpostiini viestin siitä, mitä tunnilla oltiin tehty ja eilen treenasimme Freddyn kanssa Freddylle uusia juttuja: pyörimistä, kumartamista ja ohjaajan kiertämistä. Nuo nyt ovat ihan "perustemppuja", mutta jostain syystä en ole niitä Freddylle koskaan opettanut.

Pyörimisen päätin opettaa kosketuskepillä. Ensin puoli kierrosta kepin perässä, sitten 3/4 kierrosta ja lopulta kokonainen kierros. Treenin jälkeen tämä on siinä vaiheessa, että Freddy pyörähtää nopeasti ympäri kun kepin vetää sen selän takaa ympäri, mutta ei se kyllä sitä varsinaisesti vielä tajunnut.

Kumartamisen haluan opettaa sheippaamalla, kuten esim. tässä. Harmi vaan etten minä ihan osaa. Tämä ei siis edennyt oikein minnekään, Freddy oppi ainoastaan katsomaan alas. Uusintayritys tänään.

Ohjaajan kiertämisen opetan myöskin kosketuskepillä. Tämän Freddy tajusi todella nopeasti ja jo yhden treenikerran lopussa saatoin lyhentää keppiä tosi paljon ja sillä tekemäni liike oli todella pieni. Tein siis ihan niin, että vien kepin selän taakse ja koira seuraa perässä. Tämä oli ihan helppo juttu ja Freddy oppi heti menemään koko kierroksen. Tämä oli ihan helppo juttu enkä usko että kestää kauan saada siitä kokonainen liike :)

Minulla alkaa tänään koulu vasta 13.10, joten tarkoitus oli jatkaa noita ennen kuin lähden kouluun. Freddy ei ollut täysin samaa mieltä:

Loppukevennykseksi vielä aivan ihana koiratanssiesitys!

1 kommentti:

  1. Voi te ootte koiratanssia päässy treenailemaan! Mäkin niin haluisin, mutta eihän täällä mitään semmosia erikoisia ryhmiä järjestetä.. Pitäis itse koittaa joku laatia, mutta en vaan saa aikaseksi enkä oikein osaa muuta kun erillisiä temppuja tolle opettaa :'D

    Tuo kosketuskeppi on kyllä mitä mainioin apuväline just noiden pyörimisien sun muiden harjoittelussa. Meilläkin se on ahkerassa käytössä :)

    Ihanan pehmeän näköinen peti Freddyllä. Kyllä mullekin kelpais unoset tuollaisessa :')

    VastaaPoista