Sivut

sunnuntai 27. helmikuuta 2011

Heiluu hauvojen kanssa

Meidän koiratanssin alkeiskurssi loppui tänään oikein mukavissa merkeissä. Treenit olivat onnistuneet ja totesin, että Freddy nykyään oppii asiat nopeasti, paljon nopeammin kuin ennen. Ehkä minäkin siis olen oppinut jotain.

Nyt meillä alkaa olla jo sen verran liikkeitä hallussa, että niistä saisi tehtyä jonkinlaisen mini-ohjelman. Minulla on kuitenkin musiikki valmiina ja jonkinlainen koreografiakin ja haluan siihen ohjelmaan joitain tiettyjä liikkeitä, joita Freddy ei vielä täysin hallitse. Jatketaan siis vielä yksittäisten liikkeiden treenaamista.

Olin ilmoittautunut jatkokurssille, mutta jouduinkin sitten perumaan senkin, kun luistelut menevät niin pahasti päällekkäin sen kanssa. Harmittaa, koska olisin ehdottomasti halunnut jatkaa tästä vielä, Freddy tykkää koiratanssista hirveesti ja minä tykkään hirveesti. Treenaillaan nyt sitten yksiksemme ja katsotaan jos sattuisi taas kohdalle joku kurssi tai jotain.

Rasse lähti perjantaina kotiin, joten meillä on nyt ollut vähän rauhallisempaa. Vähän on Freddyllä kaveria ikävä, mutta se osaa kyllä arvostaa tätä omaa rauhaa :D

Ja loppuun taas aivan upeaa koiratanssia: *klik*

5 kommenttia:

 1. Synd att du ej kan fortsätta med koiratanssi! Jag blev själv helt himo på de efter den där videon! Men fin layout!!!

  VastaaPoista
 2. Tack! :)

  De e ju nog synd att vi int kan gå på kursen, men vi tränar på egen hand och så har jag funderat på att försöka komma me i en grupp i Ketterät koirat (www.ketterat.fi)

  VastaaPoista
 3. Kivaa, uusia tanssivia shelttejä :) Kuka teitä koulutti alkeiskurssilla? Kannattaa ehdottomasti jatkaa harrastusta ;)

  VastaaPoista
 4. Jatketaan kyllä ehdottomasti koiratanssia, se on pikkusormen lisäksi vienyt minulta koko käden :)

  Meitä koulutti kurssilla Camilla Peura. Oltiin siis Koirakoulu Kompassin kurssilla.

  VastaaPoista
 5. oi vitsi, olisi kiva, jos meillä päinkin järjestettäisiin tuommoisia koiratanssikursseja :) Tällä hetkellä pitää vaan yrittää itse kehittää jotain...

  VastaaPoista