Sivut

keskiviikko 23. helmikuuta 2011

Painia ja vatsavaivoja


Sisäpainista ei ole helppo saada kuvia
Kuten kuvista voi päätellä, meillä painitaan. Meillä painitaan paljon. Enimmäkseen sisällä. Ulkona juostaan, sisällä painitaan. Tosin välillä juostaan myöskin sisällä. Viimeistään siinä vaiheessa, kun tuolit alkaa lennellä, on aika vähän komentaa koiria ja käskeä niitä rauhoittumaan. Mutta kun niillä on niin kivaa.

Kaikki on siis sujunut ihan hyvin ja pojat tulevat hyvin toimeen keskenään. Tiettyjä Freddyn asettamia sääntöjä Rassen täytyy tosin noudattaa. Minun syliini ei tungeta, jos Freddy on siinä. Minun sylistä on myös poistuttava välittömästi, jos Freddy päättää tulla syliin. Rasse saa koskea vain tiettyihin luihin. Muut luut ovat Freddyn.

Rasse on sisäistänyt säännöt hyvin ja turhilta murinoilta ollaan vältytty. Rassekin on saanut rohkeutta paljon lisää ja nyt se olisi leikkimässä koko ajan. Siitä Freddy ei ole ihan niin innoissaan. Freddykin leikkii mielellään ja paljon, mutta rajansa kaikella. Edellisen kirjoituksen jälkeen roolit ovat menneet vähän toisinpäin, Rasse on että "Jee!" ja Freddyä kyllästyttää. Mutta kivaa niillä on keskenään.

Freddyn luu
Freddy on paininut muittenkin kuin Rassen kanssa. Eilen aamulla Freddy oli tosi vaisun oloinen ja pian se jo oksensi lattialle. Ulkona se raahusti väsyneenä eteenpäin ja oksensi ulkona vielä kahdesti. Maha oli muutenkin sekaisin. Sisällä se vain nukkui eikä edes koskenut ruokaansa. Iltaa kohden se kuitenkin piristyi ja illalla se söi kaiken ruuan, jossa oli seassa riisiä. Tänään se on ollut taas ihan normaali. Rassen maha on onneksi ollut ihan kunnossa.

Päätin muuten sittenkin perua sen meidän dobo-kurssin. Samaan aikaan on nimittäin koiratanssin jatkokurssi ja me mennään sitten kuitenkin mieluummin sillle kurssille. Ensi sunnuntaina on siis viimeinen alkeiskurssin kerta ja heti seuraavalla viikolla alkaa sitten jatkokurssi.

2 kommenttia:

 1. hejssan! Oj nej ja kan baa tänka hu rasse härjar där och ja hoppas att han int e til för mycket besvär och att inget går sönder! Kanske de lugnar sig snart (eller sen int) hu har muuten nätterna gått?
  -Catharina

  VastaaPoista
 2. Hej! Hoppas ni har det roligt där!

  Rasse är inte alls till besvär, alla här är helt förälskade i honom! Inget har gått sönder, ja e mest orolig för att hundana ska söndra sej själva när dom härjar. Men dom har jätte rolit :)

  Jag tror nog int att dom lugnar ner sej på en stund, lekarna blir bara vildare när dom blir bättre kompisar! Men dom lugnar nog ner sej sen igen.

  VastaaPoista