Sivut

sunnuntai 20. helmikuuta 2011

Freddy 2v!

Hupskeikkaa, blogin päivittäminen on taas vähän jäänyt. Otanpa taas itseäni niskasta kiinni.

Perjantaina 18.2.2011 Freddylle tuli mittariin täyteen 2 kokonaista vuotta! Hurjan paljon onnea pienelle vauvalle!


Kaksi vuotta on mennyt tajuttoman nopeasti. Vastahan tuo oli niin pieni. Nyt se taitaa jo olla ihan aikuisen koiran näköinen, mutta aivojen kehitys pysähtyi siinä jossain puolen vuoden iässä. Korvat tosin pysyvät nykyään jo aika hyvin päässä ja Freddy pysyy hyvin hallinnassa, mutta muuten tuo on kyllä aika sekopäinen otus :D

Minulla ei ole mitään tietoa Freddyn sisaruksista, mutta niistä olisi tosi kiva tietää jotain. Jos siis joku tietää jotain Freddyn sisaruksista (ja muistakin lähisukulaisista), niin kertokaa ihmeessä! Freddyn sisarukset ovat siis nimeltään SOUND'S LIGHT-ON (u.), SOUND'S SHINING-ALL (u., asuu ilmeisesti Karkkilassa) ja SOUND'S LIGHTNING-ALL (n.). Kutsumanimistä minulla ei ole mitään tietoa.

Me ollaan käyty koiratanssi- ja tokotreeneissä. Koiratanssi etenee kivasti ja tykätään molemmat tosi paljon! Tätä kyllä jatketaan ehdottomasti! Tokoilutkin etenevät ihan kivasti, seuraamisessa alkaa olla se perusidea selvä, nyt pitää vaan kasvattaa sitä matkaa ja treenata niitä käännöksiä. Liikkeellelähdössä tippuu helposti kontakti, niin sitäkin pitää treenata.

Minulla alkoi nyt hiihtoloma ja sain tänne hiihtolomaksi pari marsua. Freddyn mielestä Pörrö ja Miina ovat ihan älyttömän mielenkiintosia ja se istuu usein niiden häkin ulkopuolella ja katselee niitä häntä heiluen. Ehkä sillä on meidän pupuja vähän ikävä.

Huomenna aamulla saamme toisenkin hiihtolomakaverin, nimittäin Rasse muuttaa tänne hiihtolomaviikoksi. Siitä voi seurata aika mielenkiintoista menoa!

Mukavaa hiihtolomaa niille, joilla sellainen on, muille muuten vaan mukavaa helmikuuta! :D

4 kommenttia:

 1. Mun sheltti Taika täytti myös juuri 2 vuotta :) Sen äiti on kanssa tuolta Sound's kennelistä. Kävin katsomassa tuolla jalostustietojärjestelmässä ja huomasin että Freddyn emän, Bar-Waxan Sounds Sunin, emän, Sounds Golden Famen, ensimmäisestä pentueesta on syntynyt Taikan emä, Sound's Brown Pepper :D En tiedä mitä sukua se siis on, mutta aika jännä juttu tosiaan...Jos menet vielä katsomaan tämän Sound's Brown Pepperin pentueita löydät sieltä minun koirani, Kepposen Lemmityn :)

  VastaaPoista
 2. Hyvää syntymäpäivää Freddylle! Aika kuluu niin nopeasti, meidänkin pirpana on jo 8,5 kk vanha!

  VastaaPoista
 3. Freddy kiittää onnitteluista!

  Shelttifani: Kiva kuulla Freddyn sukulaisista! Jos nyt oikein ajattelin, niin Taika olisi vissiin joku Freddyn serkku :)

  VastaaPoista
 4. Niin jotain semmosta sukua se vissiin on :D Tuolta mun blogista löytyy kuvia Taikulista, jos haluat katsoa. Meille on tulossa maaliskuun puolivälissä pennut niin niistä tulee myös varmasti PALJON kuvia :)

  VastaaPoista