Sivut

maanantai 12. syyskuuta 2011

Potkulauta Pärnu

Olinkin kokonaan unohtanut mainita, että Rasse oli meillä viikonloppuhoidossa. Saimme nauttia pienen sympaattisen nokkahuilun (siitä lähtee kummallisia, nokkahuilua muistuttavia ääniä :D) seurasta perjantaista sunnuntaihin. Rasse on täälläpäin hyvin toivottu vieras. Paitsi ehkä Freddyn mielestä.

Freddyn mielestä Rasse on tosi kiva, jos sillä on oma emäntänsä mukana. Freddyn mielestä ei ole kivaa, jos joutuu jakamaan minut Rassen kanssa. Sillä on vähän tapana loukkaantua moisesta. Ehkä se ei siksi ollut kovin innostunut tokosta eilen. Tai sitten se johtui jostain ihan muusta. Jälkimmäinen vaihtoehto kuulostaa jotenkin todennäköisemmältä. Onneksi me saatiin sovittua ja nyt me ollaan taas kavereita. Ja kyllä Freddy Rassesta tykkää, sen kanssa on tosi kiva riehua ja painia.

Sen verran on vielä pakko mainita eilisestä harkkatokosta, kun pikkasen nauratti vanhoja blogipostauksia lueskellessa. Toukokuun harkkatokokokeessa olemme saaneet palautetta, että meillä on todella hyvä yhteistyö ja että Freddystä näkee, että sillä on kivaa ja se tykkää tokosta ja minun kanssani työskentelystä. Eilen taas saatiin kommenttia, että yhteistyö puuttui ja koiraa ei kiinnostanut. Joo, kyllä me puhutaan ihan samasta koirasta :D

Häkkiapinat
Lueskelin tässä äskettäin ihan mielenkiinnosta blogin tilastoja. Täytyy sanoa, että blogimme on löydetty varsin mielenkiintoisilla avainsanoilla. Monet niistä oli hyvin imartelevia, kuten "lihonut", "collie huono turkki", tai "sotanorsu doberman". Kaikkein kummallisinta oli kuitenkin se, että kaksi kertaa blogi on löydetty haun avainsanoilla "potkulauta pärnu" :D Eipä tainut etsijä löytää hakemaansa. Enkä oikein käsitä, miten tuolla päätyy meidän blogiin. Mutta piristi päivää kummasti.

3 kommenttia:

 1. Teille olisi tunnustushaaste ;)

  http://taavisheltti.blogspot.com/2011/10/tunnustus_08.html

  VastaaPoista
 2. Täältäkin löytyisi samainen tunnutushaaste :)

  http://sofintassut.blogspot.com/2011/10/tunnustus.html

  VastaaPoista
 3. Teidät on haastettu =D http://sheltti.ajatukseni.net/2011/10/21/haastettu/

  VastaaPoista