Sivut

maanantai 24. lokakuuta 2011

Päivitystauolta palailua

Hupshei, päivitystauko pääsi taas venähtämään turhan pitkäksi. Oli koeviikkoa ja luistelukisoja ja sellasta, niin on nuo koirailut jääny taas vähän vähemmälle. Enimmäkseen ollaan vaan lenkkeilty ja satunnaisesti treenattu vähän koiratanssia. Ens sunnuntaina meillä alkaakin viiden kerran koiratanssin jatkokurssi, tosin ekalle kerralle me ei päästä omien luistelukisojeni takia.

Viikonloppuna oli muuten koiratanssin avoimet EM:ät Tanskassa! Onnea kaikille suomalaisille hienoista suorituksista, erityisesti HTM-joukkueelle joukkuepronssista! Tarkemmat tulokset löytyvät kisajärjestäjän blogista ja tässä vielä linkki Suomen maajoukkueen blogiin. Espoon Agimestan hallilla järjestetään 4.2.2012 koiratanssin möllikisat. Me tähdätään sinne!

Syyslomaa me vietettiin vuokratulla mökillä keskellä Nuuksion metsiä. Freddy ja minä viihdyttiin siellä erinomaisesti, mutta ehdittiin valitettavasti olla siellä vain yksi yö, kun jollain oli taas luistelukisat..

Ja pari hassua kuvaa meidän lenkkipolulta. On muuten kiva, että vaikka asutaan Espoossa Länsiväylän varressa, niin metsä on ihan kivenheiton päässä ja päästään joka päivä sinne ulkoilemaan.


Me oltiin muuten saatu pariinkiin otteeseen tunnustushaaste. Vastaan haasteeseen tässä ihan lähiaikoina joku päivä kunhan vaan kerkeän :)

1 kommentti:

  1. Kiitos paljon, hän on kyllä ihana!<3 Ja suloisia kuvia teilläkin näyttäisi täällä olevan, ihania varsinkin ylin ja alin :))

    VastaaPoista