Sivut

maanantai 22. elokuuta 2011

Syksyn sävel

Syksy on virallisesti saapunut. Istun huoneessani ja kuuntelen ukkosen jyrinää. Ja Freddyn haukuntaa. Koska Freddy haukkuu ukkoselle. Paitsi jos sen nappaa syliin. Silloin se on ihan hiljaa ja tyytyväinen. Lukion toista vuotta on takana viikko. Arki on lähtenyt rullaamaan.

Kesälomani viimeisen viikon vietin Valkeakoskella luisteluleirillä, mikä oli oikein hauskaa. Vielä hauskempaa oli, kun jäähallin takapihalle yllättäen ilmestyi koiranäyttely. Siellä piti sitten käydä vähän pyörimässä aina, kun treeneiltä vaan ehti. Luistelutreenit olivat valitettavasti ihan päällekkäin shelttikehän kanssa, joten shelttejä ei tullut nähtyä paljon yhtään. Paitsi että meidän kanssa samassa hotellissa asui porukka kuuden (?) sheltin kanssa. Teki mieli napata ne kaikki syliin ja Freddyäkin tuli hirmu ikävä. Onneksi sain pian taas oman shelliäiseni kainaloon. Ja näyttelystä sille tarttui mukaan myös uusi vaaleansininen fleece-panta. Pannasta mahdollisesti kuvaa myöhemmin.

Eilen käväisin Inkoossa E-SS:n valokuvauskurssilla. Kurssin vetivät Jari Alanen ja Irene Vinha. Tuli taas opittua kaikennäköstä uutta ja toivottavasti se jatkossa näkyy edes jollain tasolla blogin kuvissa. Tosin yksi valokuvauskurssi ei ihan kokonaan taida minua huonoilta kuvilta pelastaa.. Mutta nyt on ainakin teoria joissain määrin hallussa, niin ehkä sitä ajan kanssa oppii hyödyntämään myös käytännössä.

Muutama harjoituskuva kurssilta. Eihän nämä mitään huippukuvia ole (Bloggerkin vaikuttaa osaltaan laatuun), mutta näissä kuvissa olen säätänyt kameran asetukset ihan kokonaan itse, mikä on jo sinällään saavutus :D Voin ehkä tässä vaiheessa tunnustaa olevani nolo ihminen joka on hankkinut järjestelmäkameran ja käyttää aika paljon automaattiasetuksia... Hehheh. Noei, olen minä yrittänyt opetella niitä säätöjä, mutta se on niin hirmusen hankalaa. Mutta kurssilla syttyi paljon pieniä lamppuja, niin ehkä siihenkin on vähitellen tulossa jotain muutosta :)

Pidin kurssista todella paljon, ihmiset olivat mukavia, kurssipaikka oli mukava ja sää suosi. Melkein unohti, että se syksy oli tulossa.

Freddy jäi tällä kertaa vähän vähemmälle huomiolle, ehkä se pääsee taas seuraavaan postaukseen mukaan :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti