Sivut

tiistai 26. huhtikuuta 2011

"Ensimmäisenä kevätpäivänä olen täällä jälleen ja vihellän ikkunan alla. Yksi vuosi kuluu nopeasti!"

Pääsiäisloman aikana iski kesä. Aivan upeat kelit ja ulkona tarkenee jo ilman naparetkivarustusta! Minä tykkään. Freddykin tykkää, mutta se ei varmasti toivo lämpötilojen enää nousevan yhtään. Näillä keleillä sen tulee jo tosi nopeasti kuuma ja lenkit tehdään mieluiten metsässä, missä on varjoisaa. Kohta saattaa käydä niin, että minä tartun trimmauskoneeseen ja hupskeikkaa, Freddystä tuli lyhytkarvainen..


Käytiin taas Rassen omistajineen kanssa metsässä pomppimassa, pojilla oli hirmusen hauskaa ja tällä kertaa innostuivat riehumaankin, viimeksi vain jolkottelivat polkua pitkin eteenpäin. Tarkoituksenamme oli olla nokkelia ja kokeilla uutta metsäreittiä, mutta onnistuimme vahingossa valitsemaan pyörätien, joten koiria sai sitten jatkuvasti kutsua luokse ja pitää käskyn alla. Hienosti Freddy kyllä ohitti pyörät eikä lähtenyt perään. Niin siis kunhan vaan tunki kanaa naamaan tarpeeksi tiheään tahtiin.. Edistystä sekin. Päästiin kuitenkin lopulta pois pyörätieltä ja löydettiin ihan kivoja metsäpolkuja.

Tehtiin myös ihan minimaalisen vähän tokojuttuja ja alun keskittymisongelmista huolimatta Freddy teki sitten lopulta nätisti. Tehtiin myös paikkamakuu yhdessä, mikä ei ehkä sujunut ihan suunnitelmien mukaan. Jätettiin koirat ja lähdettiin kävelemään eteenpäin. Ei mennyt montaa sekuntia, ennen kuin molemmat rynnivät täysillä ohi ja jatkavat kesken jäänyttä takaa-ajoleikkiä. Juujuu tokonhan pitää olla kivaa, mutta pojat taisivat nyt kyllä ymmärtää asian vähän väärin. Saatiin kyllä sitten lopulta paikkamakuukin toimimaan ihan hyvin.

Lopuksi mentiin vielä hetkeksi koirapuistoon ja sieltä sankarit värväsivät itselleen uudeksi rallikaveriksi hauskan kääpiöpinserin. Tulipahan juostua ja kotona nukuttiinkin sitten monta tuntia.

Mustista ja Mirristä kävimmä hakemassa oranssin tällaisen:
Siellä oli kaikki lelut alennuksessa, joten käytiin alennusten houkuttelemana tsekkaamassa tähän lähelle hiljattain avattu uusi Musti ja Mirri. Lelua ei vielä ole testattu, mutta tämän päivän iltaruuan voisi vaikka tarjoilla tuosta. Oikeastaan olisin halunnut tällaisen:
Noista oli vaan valitettavasti pienet loppu ja isompaa kokoa Freddylle ei millään olisi voinut ottaa, joten me jäädään odottamaan että niitä pieniä tulee lisää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti