Sivut

sunnuntai 30. tammikuuta 2011

Mistä on väsynyt pieni shelliäinen tehty?

Koiratanssitreenit, yhteensä 2½ tuntia bussilla reissailua, muutaman tunnin lenkki hangessa kavereitten kanssa. Siitä on väsynyt pieni shelliäinen tehty.

Aamulla lähdettiin suunnistamaan julkisilla kohti Konalaa. Reilun tunnin bussireissun jälkeen ehdittiin juuri ajoissa klo 11.00 alkavalle koiratanssitunnillemme. Kerrattiin enimmäkseen viime tunnilla läpi käytyjä juttuja, joita me olemme Freddyn kanssa treenanneet kotona. Kaikki muu sujui hyvin, mutta se kumartaminen on vaan vaikeeta. Uusina juttuina kävimme läpi ohjaajan kiertämistä takaperin (Freddy tajusi tämän tosi hyvin!) ja syliin hyppäämistä.

Oli tosi kivat treenit ja harmittaa, että meiltä jää taas ensi kerta väliin. Freddy keskittyi tosi hyvin kun tehtiin jotain, mutta haukkui kun ei tehty mitään. Tuo on ollut meillä ongelmana, että Freddy tekee hyvin kun tehdään jotain, mutta heti kun ei tehdä mitään, niin se kyttäilee toisia ja haukkuu.


Toisen bussissa vietetyn tunnin jälkeen päästiin Puolarmaariin ja siellä tehtiin lenkki. Kavereiksi lähtivät Maxi ja Rasse. Maxi ei ollut oikein innostunut duracell-shelteistä, mutta Freddyllä ja Rassella oli tuttuun tapaan hauskaa ja Maxikin selvisi hengissä kun huligaanit ymmärsivät jättää sen rauhaan. Paikka kuhisi hiihtäjiä ja välillä eksyimme ladulle, mistä hiihtäjät eivät olleet kovin innoissaan. Kivempihan siellä olisi ollut ilman hiihtäjiä, mutta riemukseni huomasin, ettei Freddy pahemmin välittänyt hiihtäjistä ja pystyin pitämään sitä vapaana ladunkin vieressä.

Bussissa matkalla kotiin Freddy nukkui sikeästi, mutta jaksoi vielä juosta pysäkiltä kotiin. Nyt kuitenkin uni maittaa.

4 kommenttia:

 1. Oon vähän stalkkaillu teiän blogii :D Ja teiän koiratanssi harrastus kuulostaa kivalta vois itekkin jotain tollasta U:lle opettaa. :)

  VastaaPoista
 2. Hej du fick ju bra bilder! De va roligt ida! :)

  VastaaPoista
 3. Maxi va helt slut :P
  Några bra bilder lyckades du också ta, kiva att hundarna kunde tolerera varandra till en viss grad, nu vågar jag ta med maxi på hundsim utan att skämma ut mig helt totalt ;)
  hade skojigt hoppas du också hade och inte bara hunden/-rna ;)

  VastaaPoista
 4. Susanna: Koiratanssi on juu tosi kivaa, minä tykkään ihan hirveesti kun siinä vähän niin kun yhdistyy luistelun ja koiraharrastuksen parhaat puolet :D Olenkin teidän blogia yrittänyt lueskella, mutta vähän heikolla menestyksellä kun en saa sitä auki. Kai teillä vielä on blogi? :D

  Catharina o Janni: Joo, de va rolit idag o visst blev de en del helt bra bilder, men dom va ba alla ganska likadana. Ja har förresten en helt bra bild på Maxi, ja kan skicka den ti dej om du vill.

  VastaaPoista