Sivut

sunnuntai 23. tammikuuta 2011

Digitaalisia tassunjälkiä verkossa

Otsikko on varastettu uusimmasta Koiramme-lehdestä, jossa oli juttua koirablogeista. Jutun luettuani rupesin miettimään, miksi ylipäätään kirjoitan Freddyn toilailuista.

Minä pidän kirjoittamisesta ja Freddyn toilailujen päivittäminen blogiin on minulle ennenkaikkea mukavaa ajanvietettä. Minusta on myös kiva, että Freddyn elämästä on jotain kirjoitettuna, niitä on jälkeenpäin kiva lueskella. Myös treenien edistymisen hahmottaa paremmin kun ne on johonkin kirjoitettu, tosin Freddyn treeneistä en mitenkään hirveesti ole tänne edes kirjoittanu. Freddyn jäätyä auton alle blogin kirjoittaminen on myös ollut jollain tapaa terapeuttista. Teki hyvää saada kirjoittaa asiasta ja kommenttien muodossa saatu tuki auttoi. Jotenkin blogi auttaa asioiden hahmottamisessa.

Kirjoitan siis aika pitkälti itseni vuoksi. Minusta on kuitenkin mukava saada kommentteja ja kyllä minua ilahduttaa se, jos joku kehuu blogia. Toivon, että joku saa tästä blogista jotain irti ja että sen lukeminen on jonkun mielestä jopa mielenkiintoista. Minusta on kiva lukea toisten blogeja ja lukea niin tuttujen kuin tuntemattomienkin koirien kuulumisia, ehkä joku lukee meidänkin kuulumisia.

Kävijämäärä vaihtelee yleensä 10 ja 30 lukijan välillä päivässä. Nyt minua kiinnostaisi tietää, keitä nämä lukijat oikein ovat :) Luetteko yleensä tekstit, katsotteko kuvat, vai käyttekö muuten vain pikaisesti kurkkaamassa? Mikä blogissa on mielenkiintoista, mistä haluaisitte kuulla lisää ja mitä voisi jättää pois?

Kuten sanoin, kirjoitan pitkälti itseni vuoksi, mutta myö lukijoitten. Joten toivoisin teidän antavan blogista palautetta. Palautetta toivon ihan kaikilta, niin säännöllisiltä lukijoilta kuin ihan ensimmäistä kertaa sivun avanneilta!

Oma koneeni irtisanoutui yhteistyösopimuksesta ja kovalevy sanoi poks, joten kuvia ei tänään ole.

8 kommenttia:

 1. Minä ilmoittaudun lukijaksi. ;) Käyn aina lukemassa kun olet päivittänyt blogia. Palautetta en kyllä osaa antaa.. mutta enpä minä tätä lukisi jos ei olisi mielenkiintoinen ja kivasti kirjoitettu. :)

  VastaaPoista
 2. Olen silloin tällöin lukija. Luen säännöllisesti ystäväni Jemiman (http://jemima-ink.blogspot.com/) blogia, ja seurailen hänen linkkilistaansa ja luen suurimman osan päivitykset. Olen visuaalinen ihminen, joten enemmän kuvia ja vähemmän tekstiä on oma motto! Luen yleensä suurimman osan tekstistä ja katselen kuvat. Mikäli jutut liittyy agilityyn tai muuhun mielenkiintoiseen harrastukseen niin silloin maltan lukea koko tarinan (tämä siis yleisesti blogeista) :)

  VastaaPoista
 3. Jag läser alltid allting, inte för att det är ett måste utan också att det är roligt att läsa din text, du skriver jätte bra! Du har humor när du skriver men ibland kan det vara helt annat, det är en jätte bra egenskap att få med sina känslor när man skriver! Det som också är jätte roligt är att du har mycket bilder vilket alltid är roligt! Fortsätt som nu!
  Hälsningar Catharina

  VastaaPoista
 4. Täältäkin yksi ilmottautuu lukijaksi :) Tykkään paljon, ulkoasu on kivan yksinkertainen ja tekstit ja kuvat mielenkiintoisia. Luen yleensä koko tekstin, mutta kuviin kuitenkin kiinnitän ehkä vähän enemmän huomiota.

  VastaaPoista
 5. Tsekkailen pari kertaa viikossa uusia tekstejä ja täältä saa niin kivoja vinkkejä Hilmanki kanssa touhuiluun :-)

  VastaaPoista
 6. Moi, mäkin lueskelen edelleen silloin tällöin :)
  Tykkään seurata tuttujen kuulumisia (no joo, blogiriippuvaisena tulee seurattua myös ei-niin-tuttujen juttuja ;D).
  Kuvista tykkään! Muuten yleensä seuraamani blogit on aika treenipainotteisia (vaikka oikeastaan mikä tahansa uppoaa jos se on hyvin kirjoitettu...) Näin siis yleisesti.

  VastaaPoista
 7. Täälläkin ollaan jo pitkän aikaa luettu teidän kuulumisia :) En niinkään oo kommenttia laittanu, mutta ehkä tästä skarppaa kun sain tuon googletilinkin nyt toimimaan.

  Kuvia on aika kiva katsella ja kuulumisia lukea. Sitä oppii paljon uutta muiden kirjoitteluista ja siksi mäkin tykkää kovasti lueskella blogeja. Mä oon aina tykänny tuosta sun kirjoitustyylistäs, sitä on helppo ja kiva lueskella! :)

  VastaaPoista
 8. Minä luen eka kertaa teidän kuulumisia.Koirat.com sivuilta tänne löysin linkin. Minullakin on sheltti. Vajaa puolitoista vuotias Vili. Vili on ihan sinun koirasi näköinen.Asutaan Jämsässä.
  T. Ritva

  VastaaPoista