Sivut

lauantai 27. marraskuuta 2010

Motivaatiota ja sen puutetta

Tokon treenaaminen on nyt viimeaikoina jäänyt todella vähäiseksi. Itse olen ollut todella laiska treenaamaan, kun tuolla ulkona on niin kylmä (se lumi ei tosiaankaan ole sulanut pois) niin ei oikein innosta lähteä sinne treenaamaan ja sisällä treenaaminen on aina jotenkin tylsää. Pitäisi taas päästä joihinkin ohjattuihin treeneihin, mutta en ole senkään eteen tehnyt juuri mitään. Ehkä se into tokoonkin taas kohta löytyy, nyt on koeviikko ja hirveesti kaikkea meneillään, ensi jakso onkin sitten taas kevyempi niin ehtii treenailla kunnolla.

"Ei jaksais tota tokoo"
Koiratanssi sen sijaan innostaa koko ajan vaan enemmän ja enemmän. Siinä on kivaa se, kun saa itse olla luova ja keksiä niitä omia juttuja. Tällaiselle taitoluistelijalle sopii hyvin tuo kun saa valita musiikin ja tehdä siihen koreografian ja tuo temppujen tekeminen ja niiden yhdisteleminen on vaan jotenkin niin kivaa :) Haluaisin sitäkin päästä jonkin sortin ryhmässä treenaamaan, niin tulisi oikeesti treenattua kunnolla. Katsotaan mitä tästä kehittyy, en nyt ala heti mitään tavoitteita asettelemaan.

Käväisin tänään pikaisesti Lemmikkimessuilla. Löysin muutaman iiiiihanan pannan, mutta ne olivat kaikki liian isoja. Pöh. Huomenna olisi Haltialassa Petsie-miitti, mietin vielä jaksanko raahautua sinne asti, kokeisiinkin kun pitäisi vähän lukea..

1 kommentti:

  1. Hej kanske vi sku kunna träna sen när vi kommer? :)
    Helt hur du vill tänkte bara att de sku vara bra för den här lilla lurvbollen som ligger vid mina fötter ;)

    VastaaPoista