Sivut

keskiviikko 17. marraskuuta 2010

Pelottava ällöttävä matto

Huoneessani on alkanut sisustusprojekti. Parvisänky saa lähteä menemään ja koko kalusto laitetaan uusiksi. Huonekalut on valittu, nyt ne pitäisi vain saada ostettua ja kasattua.. Uuden valkoisen karvamaton sain hankittua eilen. Yleensä Freddy rakastaa karvamattoja, se tykkää kieriä ja möyriä niillä. Tässä matossa on nyt kuitenkin jotain vialla. Freddy ei nimittäin suostu astumaan tassullakaan sen päälle. Matolle voi astua vain, jos minä istun sen päällä, ja silloinkin astutaan niin vähän kuin mahdollista ja juostaan suoraan syliin. Kaikki ruumiinosat on huolellisesti aseteltu sylissä niin, ettei karvakaan osu mattoon.

Maton ohi ängetään vaikka väkisin, sille ei varmasti astuta tassullakaan.
 En tajua, mikä matossa on niin kamalaa. Jostain syystä se on vaan pakko aina kiertää. Ehkä siinä on joku outo haju, joka sitten lähtee siitä aikanaan pois. Pikkusiskoni matto on samanlainen, joskin eri värinen, eikä Freddyllä ole mitään ongelmia sen maton suhteen.

Olen jo jonkin aikaa miettinyt koiratanssin kokeilemista. Jonkin sortin ohjelmasta on joitain ideoita, nyt pitäisi vaan alkaa opetella liikkeitä. Kokeillaan nyt ja katsotaan jos me siitä vaikka innostuttais :)

1 kommentti:

  1. Tiedätkö, muakin on alkanut kutkututtamaan vähän toi koiratanssi... Nana oppii aika nopeasti uusia temppuja ja tykkää myös tehdä niitä (tarjoo usein leikinkin seassa erilaisia temppuja, jos leikki hetkeksi pysähtyy). Vielähän Nanalla ei kärsivällisyys mihinkään pitkään tekemiseen riitä, mutta toisaalta valmiiksi opetelluista yksittäisistä tempuistahan sitten kai olisi aika helppoa koota joskus ohjelmakin, jos nyt innostutaan lajista...

    VastaaPoista