Sivut

torstai 15. maaliskuuta 2012

Tohtoria tervehtimässä

Tällä kertaa onneksi vähän leppoisammissa merkeissä. Freddy täytti tossa pari viikkoa sitten kolme ja muistuikin tuossa viime viikolla mieleen, että koira kuuluisi rokottaa sillai säännöllisesti. Tarkastinpa sitten, että milloinkas ne meijän rokotukset menee vanhaksi ja hupsheijaa, 10.3.2012. Siispä varasin ajan eläinlääkärille ja tänään käytiin uusiin tiloihin muuttaneessa Mevetissä. Oli muuten aika upeet tilat! Aika paljon isommat kuin edelliset!

Lääkäri kuunteli sydämen ja katso silmät, korvat ja hampaat. Hyvältä näytti kaikki! Lihaksisto oli tietysti edelleen epäsymmetrinen jalan takia ja lääkäri suosittelikin meille fysioterapiaa (niin, siellä fysioterapiassa on ollu tarkotus käydä tässä viimesen parin vuoden ajan, vanhemmat vaan on vähän haluttomia sponsoroimaan ja itselläni ei tuloja ole, joten ei ole ihan onnistunut, mutta ehkä nyt kun ell oikein erikseen siitä sanoi niin voisi vähän taloudellista tukea saada). Jalkaakin vilkaisi pikaisesti, mutta siinä ei kuluneen vuoden aikana ole tapahtunut mitään muutoksia, joten siinä ei mitään sen kummempaa ollut. Lopuksi vielä pistettiin se piikki. Freddy ei siitä pahemmin välittänyt, niinkuin lääkäri sanoikin, Freddy on joutunut aika paljon kovempiakin kokemaan niin ei pikkunen rokotus missään tuntunut.

Vastaanottovirkailija oli jo ehtinyt kaivata Freddyä ja kysyikin, miten oltiin maltettu pysyä poissa eläinlääkäriltä kokonainen vuosi. Uskokaa pois, ei mitään ongelmia sen asian suhteen! Freddyhän on tosi tuttu koira Mevetissä ja kaikki työntekijät tuntevat Freddyn ja ovat Freddyn kavereita. Toivottavasti mennään lääkärille seuraavan kerran taas vasta vuoden päästä!

Käytiinpä muuten myös vaa´alla ja paino oli nyt 8,4 kg. Vuosi sitten kun käytiin, niin paino oli 9,2  kg. Onhan tuo hyvä muutos ja tuon kokoiselle koiralle tosi iso ero, mutta vielä olisi kyllä varaa tiputtaa jonkin verran. Meidän kotivaaka on vähän rikki ja välillä tuntuu vähän siltä, että se arpoo niitä lukuja siihen näytölle joten Freddyn tarkkaa painoa en ole saanut kotona punnittua.


Tarkkasilmäisimmät varmaan muuten huomasivatkin blogin ulkoasun päivittyneen. Toivottavasti kelpaa :)

4 kommenttia:

 1. Tää ulkoasu on musta tosi kiva! :)

  VastaaPoista
 2. Terveisiä kovasti Freddy-sheltille! Niinkuin näitkin, linkitin teidät tuonne Tepon blogiin, kun tuli Tepon onnettomuudesta niin kovasti mieleen Freddy vaikka onnettomuus olikin erilainen ja ilmeisesti Teppo porukoineen tiesikin teidät ennestään.

  Luin teidän blogia silloin koirakuumeillessani ensimmäistä harrastuskoiraani ja seurailin myös onnettomuuden paranemista jonkin aikaa. Sun blogi on ollut oikeasti yksi niistä murusista keossa, joka ajoi mut koiraharrastuksen pariin! Kiitos siitä!

  Näin jälkikäteen harmittaa, etten tainnut koskaan toivottaa Freddylle paranemisia, sillä en uskaltanut kommentoida! Mutta nyt, reilu vuoden (vai jopa parin vuoden? ei muista) jälkeen on ihana nähdä, että voitte varsin hyvin ja aktiivisesti :)

  Rapsutuksia ja terveisiä vielä Freddylle! Ja ulkoasu on hieno, vaikken taida olla nähnyt edellistä versiota :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos Mirmeli ihanasta kommentistasi! Tällaiset kommentit pelastavat aina huonommankin päivän :)

  Rapsutukset ja terveiset on välitetty Freddylle :) Onnettomuudesta on tosiaan jo yli kaksi vuotta, niin uskomattoman nopeasti se aika menee! Freddy ei enää onnettomuutta muistele, vaan elää täyttä koiranelämää :) Omistajan muistista tapahtunutta ei koskaan saa pyyhittyä, mutta sen kanssa on oppinut elämään ja nykyään voin vain nauttia jokaisesta yhteisestä hetkestä maailman parhaan pikkukaverin kanssa :)

  VastaaPoista