Sivut

maanantai 12. maaliskuuta 2012

Hulluilla on halvat huvit, idiooteilla ihan ilmaset

Minä onnistuin perjantain luistelutreeneissä rikkomaan akillesjänteeni ja nyt sitä täytyisi pitää levossa, joten meidän lenkkimme ovat olleet aika köyhiä nämä viimeiset päivät. Onneksi Freddy osaa hyvin viihdyttää ja juoksuttaa myös itseään, tarvitaan ainoastaan pieni kepinpala ja joku (minä) siihen viereen kiljumaan ja kannustamaan. Puolentoista tunnin aikana Freddy juoksi varmaan yli 10km, minä kävelin korkeintaan kilometrin. "Oteteaan kisa, ton ympäri ja takas!"

On se vaan niin kaunis ja herttanen <3 :D


Karvat naamassa

Ja taas

Freddyllä on asiaaHups.

"Mä näytän sulle kieltä!"

Ja sitten tossu irtosi. Ja kukakohan sen sielä hangesta sai hakea? Joku, jota se hanki ei ihan niin hyvin kantanutkaan.

5 kommenttia:

 1. Joutuuko freddy pitämään tota tossuu koko ajan ? Luin vähä aikaa sitte vasta et mitä freddylle on tapahtunu ja en ees voi kuvitella kui hirvee tunne on nähä ku oma koira jää auton alle...;( mut freddy on iloisen näköne vesseli :) itelläniki on nyt shelttipoju hiukan vaan nuorempi :)

  VastaaPoista
 2. Hauskoja kuvia! Pikaista paranemista sinne remmin toiseen päähän! :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos Tia! :)

  Freddy joutuu joo pitämään tossua koko ajan kun pihalla ollaan. Sisällä jalassa on side. Freddyllä ei ole jalassa polkuanturaa ollenkaan, joten iho menee rikki, jos ei siinä ole mitään suojana.

  Hirveetähän se oli ja kuvat ovat edelleen hyvin tarkkoina muistissa. Freddy on kuitenkin taistelija ja nykyään se todella on hyvin iloinen vesseli, eikä jalkavamma sen menoa hidasta :)

  VastaaPoista
 4. Ihana Freddy :) Meillekin kävi eilen tassutapaturma, tuo onnistui 12-viikkoisena murtamaan kaikki vasemman etujalan varpaansa (röntgenit http://tteppo.blogspot.com/)...

  VastaaPoista
 5. Hui kauheeta! Teki kyllä pahaa lukea tota tuolta teidän blogista :( Pikaista paranemista Tepolle, toivottavasti tassu ei ole pitkään kovin kipeä ja paranee nopeasti!

  VastaaPoista