Sivut

torstai 23. joulukuuta 2010

Kiitos!

Se on jännä miten niin pikkunen sana voi tehdä kokonaisesta päivästä paremman. Usein, kun ulkoilutan Freddyä ja erityisesti kun pidän sitä vapaana, saan osakseni hieman närkästyneitä katseita ja varsinkin jos jonkun täytyy kävellä meidän ohi, ihmiset katsovat pahasti ja joskus kommentoivatkin. Tietysti on olemassa niitä mukavampiakin ihmisiä jotka eivät sano mitään, tai jos ovat ihan supermegahyvällä tullella he jopa hymyilevät!

Minun on tietysti koiranomistajana pidettävä huoli siitä, että koirani ei haittaa muiden elämää. Minusta se on ihan huippu otus, mutta ymmärrän toki, etteivät kaikki ole samaa mieltä. Siksipä pidän huolen siitä, että koira on minulla koko ajan hallinnassa ja otan myös huomioon sen asian, että jotkut pelkäävät koiraani. Minun koirani ei juoksentele ihmisten luokse, se ei mene toisten pihoille ja kun vastaan tulee ihmisiä otan sen joko hihnaan tai käskyn alle vierelleni. Kun me emme häiritse ketään, olisi minusta kovin kohtuullista, jos meitäkään ei häirittäisi.

Homma ei kuitenkaan toimi ihan niin, ja siksi minusta on ihanaa kun joku joskus kehuu minua tai koiraani. Lenkkeilimme aamulla pienellä hiekkatiellä jota ei ollut aurattu. Keskellä tietä meni pieni polku jonka ihmiset olivat siihen tallanneet. Freddy oli minulla vapaana ja pian huomasin, että meidän takana tulee lenkkeilijä. Lenkkeilijä eteni meitä paljon nopeammin, joten jossain vaiheessa hänen oli ohitettava meidät. Minä luonnollisesti kahlasin hankeen väistääkseni ja komensin koiran mukaani. Minusta on ihan itsestäänselvää, että koska minulla on koira, minä väistän. Juostessaan meidän ohi mies huikkasi "Kiitti!" ja jatkoi matkaa. Siitä tuli jotenkin niin hyvä mieli että oli pakko blogiinkin kirjoittaa :D

Joulumieltä muillekin, huomenna on jo aatto!

Meille tuotiin kuusi aamupäivällä sisään ja Freddy meni tuttuun tapaansa juomaan kuusenjalasta. Viime jouluna Freddy hylkäsi oman vesikuppinsa kokonaan ja siirtyi juomaan pelkästään kuusenjalasta. Onkohan se sitten jotenkin paremman makuista vai onko se jännää ryömiä sinne kuusen alle? Sitä en tiedä, mutta ainakin koiran turkki on pihkasta ihan tahmainen.


3 kommenttia:

 1. Hyvää joulua! Meillekin tuotiin äsken kuusi sisään ja Nana on ottanut asiakseen yrittää syödä neulasia ja sitten kakoo, kun neulaset kutittaa/pistelee kurkussa. :(

  VastaaPoista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. Oho, jotain sekoilin :D
  Hilma on kanssa hylänny juomakuppinsa ja juo mielummin kuusen jalasta..

  Kiva blogi, joten aivan varmasti alan seuraamaan :)

  VastaaPoista