Sivut

torstai 22. marraskuuta 2012

Seiskan puolella

Käytiin Freddyn kanssa hakemassa Mevetistä uusi ruokapussi ja samalla käytiin vaa'alla (kirjotetaan miten?! Joku ei ollu hereillä nelosluokan suomen tunnilla), joka tällä kertaa näytti lukemat 7,9. Jee, nyt ollaan jo seiskalla alkavalla numerolla! Edellisestä punnituksesta on aikaa kolme viikkoa ja silloin painoa oli 8,2 kg, eli painoa on lähtenyt kolmen viikon aikana 300g, mikä on tosi hyvä pudotus, sata grammaa viikossa on juurikin tavoite.

Freddy on nyt parin kuukauden ajan syönyt Royal Caninin Obesity Managementia eläinlääkärin suosituksesta ja tyytyväisiä ollaan, vatsa toimii ja paino tippuu. Ja näyttää myös maistuvan hyvin.

Tosi tyytyväinen olen siihen, että paino pn lähtenyt tippumaan noin hyvin. Nyt kun kaikki on vihdoin tajunnu, että Freddyn oikeesti pitää laihtua eikä mitään ylimäärästä saa antaa, on tuloksiakin alkanut näkyä. Tavoitepaino on siinä 7 kilon tuntumassa, todennäköisesti vähän yli. Lähtöpaino meillä oli 9,2kg (ihan käsittämätöntä, että se on päässyt noin isoksi), eli nyt aletaan vähitellen olla jo vähän voiton puolella.

Pienet nälkäset eläimet on turhaan soppajonossa

2 kommenttia: